Aktuality

Nov 1, 2013

Altaro Hyper-V Backup


Společnost IT Consulting CZ se stala certifikovaným partnerem pro prodej a implementaci produktů značky Altaro Software. Firma Altaro Software vyvíjí a globálně dodává zálohovací řešení zaměřená na segment malých a středně velkých podniků.

Aktuálně společnost Altaro Software uvedla nejnovější, čtvrtou verzi zálohovacího řešení Altaro Hyper-V Backup. Během prvního čtvrtletí 2013 vzrostl globální obrat z prodeje tohoto řešení o 300% v porovnání se stejným obdobím vloni, a proto se očekává, že nová verze produktu s novými funkcemi povede k dalšímu silnému nárůstu prodeje.

Nová verze představuje funkci WAN Acceleration, která dramaticky zvyšuje rychlost přenosu souborů do externího úložiště, a navíc nabízí obnovu na úrovni individuálních položek pro Microsoft Exchange Server, která administrátorům umožňuje obnovovat jednotlivé e-maily přímo ze svých záloh virtuálního stroje MS Exchange. Dále došlo ke zvýšení výkonu zálohování a obnovy, přičemž produkt je nyní snazší škálovat na větší prostředí díky schopnosti řídit zálohování a obnovu vzdáleně přes Hyper‑V Hosts a clustery.

Naši zákazníci si mohou být jisti, že s řešeními Altaro Software od nás získají stejně vysokou kvalitu služeb a podpory, na jakou jsou zvyklí u námi poskytovaných služeb.

Popis produktu Altaro Hyper-V Backup a porovnání edicí.